Translate
Spelletjes.jouwweb.nl
Home » Moppen » Domme Blondjes

Domme Blondjes

Waarom gaat een dom blondje altijd zachtjes lopend naar haar medicijnkastje?
-> Omdat ze bang is dat ze anders de slaappillen wakker maakt.
Wat is het verschil tussen een dom blondje en een mug?
-> Als je een mug slaat, dan stopt die tenminste met zuigen.
Waarom moeten domme blondjes met zijn vieren zijn om een lamp in te draaien?
Lamp-> 1 houdt de lamp vast en de andere 3 draaien de tafel.
Wat is het intelligentste lichaamsdeel van een dom blondje?
-> De penis.
Waarom drinkt een dom blondje een pak melk altijd al in de winkel leeg?
-> Omdat er op de verpakking staat: "Hier openen..."
Waarom heeft een dom blondje een groene kut?
-> Ze heeft het woord vingerverf verkeerd begrepen!
Wat is een dom blondje met bruin geverfd haar?
-> Kunstmatige intelligentie.
Blondje Waarom wordt een dom blondje in een driehoekige kist begraven?
-> Als het licht uitgaat, doet ze automatisch haar benen wijd!
Hoe heet een slim blondje?
-> Een golden retriever.
In groep acht van de basisschool zitten een rood-, bruin- en blondharig meisje. Wie heeft de grootste borsten?
-> Het blonde meisje, want dat is 19!
Wat krijg je als een dom blondje de handstand doet?
-> Een brunette die uit haar mond stinkt.
Hoe sterven de hersencellen van een dom blondje?
Blondje-> Eenzaam......
Hoe noem je een dom blondje met meer dan één hersencel?
-> Zwanger.....
Wat is het verschil tussen een dom blondje en een foto?
-> Een foto is ontwikkeld.
Hoe krijg je een dom blondje gek?
Lift-> Geef haar een zak M&M's en zeg dat ze die op alfabetische volgorde moet leggen.
Waarom zijn domme blondjes nooit liftbediende?
-> Ze weten de weg niet.
Hoe kun je zien dat een fax verstuurd is door een dom blondje?
-> Dan zit er ook een postzegel op.
Waarom krijgt een dom blondje maar maximaal 5 minuten pauze?
-> Anders moet ze opnieuw ingewerkt worden.
Wat krijg je als je vijf domme blondjes met de oren tegen elkaar aan zet?
-> Een windtunnel.
Waarom heeft een dom blondje een lege fles in haar koelkast staan?
-> Voor als er mensen komen die niets willen drinken.
Hoe gaat de deurbel van een dom blondje?
Blondje-> Dommmmmm dingggggg.
De Kerstman, Sinterklaas, een slim blondje en een dom blondje lopen over straat. Er ligt 50 euro op de grond. Wie pakt het op?
-> Het domme blondje, de rest bestaat niet.
Porsche Wat is het verschil tussen een dom blondje en een Porsche?
-> Je geeft je Porsche niet zomaar weg aan je vriend.
Wat is het verschil tussen een frikandel en een dom blondje?
-> Een frikandel bevat hersenen.
Wat is het verschil tussen een dom blondje en de Titanic?
-> Men weet hoeveel man er op de Titanic heeft gezeten.
Waarom houdt een dom blondje haar handen tegen haar oren?
-> Om haar gedachten vast te houden.
Wat doet een dom blondje in de woestijn?
-> Stofzuigen.

Op een kille dag midden in de winter stopt een vrachtwagen voor een rood verkeerslicht. Achter deze wagen rijdt een dom blondje. Zij stopt achter de vrachtwagen, stapt uit, klopt op de deur van de vrachtwagen en roept: "Meneer, ik ben Peggy en u verliest uw lading!" De vrachtwagenbestuurder wil wel antwoorden, maar net op dat moment wordt het licht groen en rijdt hij door. Bij het volgende licht begint het blondje opnieuw met het hele gedoe. Maar ook deze keer vertrekt de vrachwagenchauffeur, zonder zelfs maar te letten op het domme blondje. Hij heeft echter geen geluk, want ook de volgende lichten staan op rood. Het blondje, ondertussen behoorlijk op haar tenen getrapt, stapt opnieuw uit, gaat voor de vrachtwagen staan en roept heel luid: "Meneer, ik ben Peggy en u verliest uw lading!"
Waarop de man geïrriteerd zijn raampje opent en tegen het blondje roept: "Mevrouw, ik ben Eric en ik strooi zout!"

Een dom blondje is bezig met bevallen en op het moment dat het hoofdje van haar baby te voorschijn komt, ziet de vroedvrouw dat de baby kroeshaar heeft. De vroedvrouw vraagt aan het blondje: "Heb je het met een neger gedaan?"
"Dat klopt, maar dat was maar één keer," antwoordt het domme blondje.
"Ja ja, maar één keer is genoeg!" zegt de vroedvrouw. Even later komt ook het rompje te voorschijn, dat helemaal geel blijkt. De vroedvrouw kijkt het blondje aan en vraagt: "Heb je het ook met een Chinees gedaan?"
"Dat klopt, maar dat was ook maar één keer," antwoordt het domme blondje.
"Ja ja, maar één keer is genoeg!" zegt de vroedvrouw weer. Als de beentjes eruit komen, ziet de vroedvrouw dat deze rood zijn: "Heb je het ook nog met een Indiaan gedaan?"
"Dat klopt, maar dat was ook maar één keer." antwoordt het domme blondje.
"Ja ja, maar één keer is genoeg!" stelt de vroedvrouw.
Als de baby helemaal ter wereld gekomen is, tilt de vroedvrouw het babytje aan zijn beentjes op en geeft het een klap op zijn kont. Natuurlijk begint het kleintje te huilen. Waarop het domme blondje opgelucht reageert met: "Pffffff, ik was al bang dat hij ging blaffen!"

Een blondje loopt een bank in Amsterdam Centrum binnen en vraagt om een lening. Ze zegt, dat ze voor 2 weken op zakenreis naar de Verenigde Staten moet en dat ze 10.000 euro nodig heeft. De bankbediende zegt dat de bank wel een onderpand nodig heeft voor de lening.
Het blondje pakt haar autosleutels en overhandigt de man de sleutels van een gloednieuwe Rolls Royce, die voor het gebouw geparkeerd staat.
De identiteit van het blondje wordt gecontroleerd en alles klopt. De bank gaat akkoord met de Rolls als onderpand voor de lening.
Als ze weg is, hebben de directeur en zijn personeel een hoop lol over het feit, dat iemand een auto van een half miljoen als onderpand gebruikt voor een lening van maar 10.000 euro. Echt iets voor een blondje, is de lacherige opinie. Eén van de bankmedewerkers rijdt de Rolls in de ondergrondse garage van de bank en parkeert de auto daar.
Na twee weken komt het blondje terug en betaalt netjes de lening terug, plus de rente van zo'n 45 euro. De bediende groet haar vriendelijk en zegt, dat ze blij waren zaken met haar te kunnen doen. Maar hij geeft aan, dat ze wel enigszins in verwarring zijn geraakt. Na haar vertrek hebben ze haar nog een keer nagetrokken en het bleek, dat ze multimiljonair is. Waarom wou ze in vredesnaam 10.000 euro lenen, terwijl ze zelf zo rijk is.
Het blondje kijkt hem glimlachend aan en zegt: "Waar zou je anders in Amsterdam voor slechts 45 euro je auto voor 2 weken kunnen parkeren?

Een dom blondje ligt op een bankje in het park. Dan komt er ineens een zwerver aan en die zegt tegen dat domme blondje: "Hé wil je neuken?"
Waarop het domme blondje antwoordt: "Nee natuurlijk niet!"
Zegt de zwerver: "Ga dan van mijn bed af!"

blondje Een dom blondje komt juichend het café binnen. Ze bestelt een bacardi cola en begint na elke slok te glunderen terwijl ze tegen zichzelf zegt: "Wauw, 30 dagen, niet te geloven!"
De barman kijkt haar vreemd aan en vraagt: "Wat 30 dagen?"
"Nou", zegt het blondje, "ik heb een legpuzel in elkaar gezet binnen 30 dagen terwijl op de doos stond 3 tot 5 jaar."

Er loopt een blondje met een (heel) kort rokje langs een stel ruige bouwvakkers. Zegt een bouwvakker: "Waar gaan die mooie benen heen?" Zegt de blondine: "Naar de supermarkt, als er niks tussen komt"

Er komt een dom blondje bij de dokter, duidelijk al 8 maanden zwanger en ze loopt op het laatst. Zegt ze: "Dokter, kunt u mij de 'morning-after' pil geven?"
Zegt de dokter voorzichtig, al kijkend naar die puntbuik: "Mevrouw, is het daar niet wat laat voor? De morning-after pil is eigenlijk bedoeld voor de morgen direct na de geslachtsgemeenschap."
Antwoordt het domme blondje: "Ja, maar gisterenavond nam mijn vriend mij van achteren en ik heb geen zin in ook zo'n bult op mijn rug!"

Er komt een dom blondje bij de kapper met een walkman op. Ze gaat in de stoel zitten en de kapper vraagt of ze de walkman af wil zetten. Ze schudt driftig haar hoofd en gilt: "Nee! Dat wordt mijn dood!"
De kapper is verbaasd maar knipt gewoon om de koptelefoon heen. Twee weken later komt hetzelfde blondje weer met een walkman de kapperszaak binnen. De kapper begint een beetje chagrijnig te worden en vraagt weer of ze de walkman af wil zetten. Weer gilt ze dat het haar dood wordt en de kapper knipt er weer omheen. Nog drie weken later komt het blondje weer met een walkman bij de kapper. Nadat de kapper weer eens gevraagd heeft of ze hem af wil zetten en ze natuurlijk weer gilt dat het haar dood wordt, rukt hij die koptelefoon van haar hoofd af. Het blondje valt dood op de grond. De kapper schrikt zich dood en is benieuwd wat er op die walkman afgespeeld wordt. Hij luistert en hoort: "Adem in....... adem uit........ adem in.......... adem uit.........."

Voor het eerst in de geschiedenis rijdt een blondine een F1-wedstrijd. Na afloop blijkt dat ze 75 pitstops nodig heeft gehad: drie om te tanken, vier om banden te wisselen en 68 om de weg te vragen.